Repensant el compromís de ciutat

El dilluns 9 de desembre tindrà lloc l’acte de devolució pública de l’avaluació del Pla municipal d’acollida a persones refugiades, que realitzà Gemma Pinyol durant el primer semestre de 2019.

La presentació d’aquest informe ha de servir com a punt de partida per una reflexió conjunta sobre l’estratègia a seguir per als propers anys. Com ha de ser la nova estratègia de ciutat? Quins reptes ens plantegem? Amb quins recursos comptem? Quines oportunitats i quines amenaces ens trobem en el context actual?

Acte de signatura del conveni amb CCAR

En aquest punt, la signatura del nou conveni de col·laboració amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i el suport de la Fundació AGBAR per mantenir l’oferta d’un pis pont, ens marquen línies de continuïtat pel que fa l’acollida i l’educació per la solidaritat dels propers mesos. 

Desplaça cap amunt