La Fira d’Entitats de Cooperació compta amb un format virtual i una exposició de carrer

Enguany, les entitats de cooperació també tenen presència al Barrejant 2020, i ho fan en un doble format expositiu i virtual.

Amb el lema No hi ha planeta B! El Barrejant’20, la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, fa seu el crit d’alerta dels moviments socials sobre la situació d’emergència climàtica que ha generat el sistema capitalista i la imperiosa necessitat de replantejar el món en què vivim per constriuir una societat global justa des d’una triple perspectiva: social, econòmica i ambiental.   A través del reconeixement i posada en pràctica dels drets individuals i col·lectius de les persones, volem avançar cap a la sistemes econòmics redistributius i sostenibles, en una consecució transformadora de l’Agenda 2030 – l’agenda global de les Nacions Unides pel desenvolupament-   i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per primera vegada després de vint-i-quatre edicions, la major part de la programació del Barrejant es fa en format virtual. No volem, tanmateix, perdre el lligam amb el carrer i per això hem instal·lat una exposició de carrer on podreu conconèixer la tasca que fa cadascuna de les entitats de cooperació, en quins països treballen, amb quines contraparts locals, i quins projectes tenen en actiu. També hi podreu trobar les seves dades de contacte i la informació sobre com colaborar-hi. La mostra es podrà veure a la Plaça Teresa Valls i Diví fins el 23 d’octubre.

Aquesta exposició és un tastet de la Fira virtual d’entiats que també podeu consultar i explorar a l’apartat Fira d’aquesta mateixa web, que romandrà en aquest espai durant tot l’any.

Desplaça cap amunt