Les bossetes de cotó elaborades per Dayana’s són l’obsequi del Barrejant 2020

Com cada any, en motiu de la Trobada de la Solidaritat, comptem amb un producte elaborat per alguna de les contraparts locals amb les que treballen les entitats de cooperació del municipi.

Pel Barrejant 2020, Dayana’s, el nom comercial d’una beneficiària del banc de microcrèdit de Desos Opció Solidària a San Miguelito (Nicaragua), ha elaborat unes bossetes de cotó per guardar la mascareta. Per l’ocasió, Dayana’s ha confeccionat un total de 400 bossetes al seu taller de costura. Es venen a un preu de 2 euros cadascuna i tots els diners recaptats es destinaran a la campanya d’emergència Món Local Covid-19, engegada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per tal de poder continuar desenvolupant els programes i projectes que ja estaven en marxa i necessiten una major quantitat de recursos degut a la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Es va distribuir una bosseta amb cadascun dels menús del Barrejant, elaborats el passat dissabte 3 d’octubre per Abarka Càtering, una empresa de càtering de cuina senegalesa vinculada a l’ONG Dúnia Kato. Totes aquelles persones interessades en aconseguir-ne alguna poden escriure un correu electrònic a l’adreça sensibilitzaciocooperacio@santboi.cat tot indicant la comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de fer-vos-les arribar.

Desplaça cap amunt