Al maig (i sempre) : Jo trio, setmana del comerç just i la banca ètica

Arriba el maig i arrenca la programació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.  Jo trio és el lema que LaCoordi proposa per  la XXII campanya amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just, per emfasitzar el poder que tenim com a consumidores per transformar el món, a causa de les repercussions locals i globals del nostre consum. Malgrat els efectes devastadors de la pandèmia en termes d’increment de les desigualtats i la pobresa, especialment entre dones i poblacions del Sud Global, tenim el poder de triar per un consum conscient que vetlli per unes relacions comercials justes per totes les parts.

A Sant Boi ens adherim a la Campanya amb una programació que s’adapta a les restriccions actuals i s’estructura en dues dates, el 7 i el 14 de maig.

Can Massallera acollirà el divendres 7 de maig (18 h, entrades gratuïtes a Entrápolis) l’espectacle Llepafils de la CIA Teatre al detall.  L’espectacle, recomanat per a infants entre 3 i 8 anys, ens convida a una reflexió sobre la nostra alimentació a partir de la història del Lluïset que només s’alimenta de patates.

Una setmana després, divendres 14 de maig (de 14 a 20h) en el marc del Mercat de Pagès dels divendres, a la Plaça de l’Ajuntament,  tindrà lloc la Fira d’entitats de cooperació, solidaritat i pau i una mostra de productes de Comerç Just.  A més serà una bona ocasió per conèixer els vincles entre comerç just gràcies a l’exposició  de roll-up Comerç just, finances ètiques i economia social i solidària.  Per últim, la tradicional lectura participativa del Manifest es convertirà  en un vídeo en línia que es difondrà a través de les xarxes socials.

Desplaça cap amunt