La solidaritat feta lectura #SantJordiSolidari2021

Cartell La solidaritat feta lectura #SantJordiSolidari2021

Un any més amb l’inici de la primavera comencem a pensar en la diada de Sant Jordi. Amb la nostàlgia de les diades prepandèmiques i la voluntat de seguir mantenint viva la tradició i la presència de les entitats de Cooperació en aquest espai festiu, impulsem una proposta per suggerir lectures vinculades a la solidaritat. La solidaritat feta lectura pren forma d’una campanya per xarxes socials on algunes de les entitats del Consell municipal de Cooperació, Solidaritat i Pau ens recomanen lectures vinculades a la pau i a la solidaritat. Des del meravellós llibre fotogràfic Genesis de Sebastiao Salgado a l’assaig Paraules d’Arcadi, passant pels materials editats per les pròpies organitzacions, com ara les diverses propostes que ens fan des del Colectivo de Mujeres de Matagalpa o Enginyeria Sense Fronteres.

La solidaritat també es fa lectura en dues presentacions que tindran lloc presencialment a la Biblioteca i en streaming. D’un cantó, dimarts 20 d’abril acompanyats de la periodista Queralt Castillo i de la mà de Miguel Pajares coneixerem la seva darrera obra, Refugiats climàtics. També a la biblioteca i en streaming, el dijous d’aquella setmana, 22 d’abril, es presentarà el llibre Michel Reynard, una vida de compromís. Del rugbi a la deportació de Rosa Toran en una edició de l’Ajuntament de Sant Boi. En l’acte hi participarà Alba Martínez Vélez, tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora; Isidoro Teruel, secretari d’Amical de Mauthausen i altres camps; Miquel Martínez, president de la Unió Esportiva Santboiana; Rosa Toran, doctora en Història i autora del llibre i Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat

Desplaça cap amunt