La 26a edició del Barrejant ha tornat a omplir els carrers de solidaritat

Després d’una setmana d’activitats i solidaritat, el Barrejant ha reunit unes 2.000 persones amb una programació diversa i de qualitat que ha aprofundit en la necessitat de posar a les persones al centre sota el lema “Les persones i els seus drets, primer”.

Una edició que ha recuperat la presencialitat després d’una edició virtual, i que s’ha estès a alguns dels principals espais de la ciutat, amb una gran acollida per part de la ciutadania i les entitats del món de la cooperació de Sant Boi. Seguint el recorregut iniciat el 2020, els ODS han tornat a centrar el debat, centrant-se en la igualtat de gènere, el treball digne i la reducció de les desigualtats. 

Música, cinema, teatre, debat, reflexió, art, cultura i activisme units per compartir propostes que han intentat reflectir les realitats presents a la ciutat des de la proximitat i l’experiència directa, i alhora ha acostat projectes de referència de la mà d’activistes, artistes i col ·lectius d’arreu com són: David Bondia, Itziar Ruiz-Giménez, Montse Santolino, Nadia Ghulam, Mayte Carrasco, Miquel Carrillo, Reggae Per Xics, La Colectiva de Mujeres Refugiadas Exiliadas y Migradas, Colectivo de Mujeres de Matagalpa, Balkan Paradise Orchestra, Zigurat Band, Migro Danza, Orpheus XXI, Diables i Gegants de Casablanca.

Espais de trobada i convivència que ens han permès compartir coneixements i nous aprenentatges, també de cara a seguir treballant en la pròxima edició del Barrejant. 

Us deixem amb una petita selecció d'imatges d'aquest Barrejant 2021:

Desplaça cap amunt