XWEBÛN. Sigues qui vols ser

 Xwebûn, sigues qui vols ser, és una mostra de peces artístiques elaborades per dones i infants refugiats al Kurdistan, fruit del projecte Titularts impulsat per Creart i Ciemen. Es podrà visitar a la a la Biblioteca Jordi Rubió de Sant Boi del Llobregat del 8 al 22 de març i s’inaugurarà el divendres 11 de març (Sala d’actes Biblioteca, 18,30 hores) amb una conversa sobre Processos artístics, gènere i drets humans en la que participaran les dues entitats i el Can Castells Centre d’Art.

Xwebûn no és només una exposició; les obres d’aquesta mostra ens suggereixen molt més del que podem veure amb els nostres ulls. Somnis, idees, anhels, emocions, neguits, dols, entre d’altres emocions, se’ns apareixen com a producte d’un procés creatiu que recull retalls de vides plenes de vivències de tota naturalesa.  Xwebûn  s’emmarca dins un projecte que pretén contribuir a la millora de l’exercici dels drets socials, culturals, sexuals i reproductius de dones i infants d’origen sirià kurd i àrab en situació de refugi a la ciutat d’Amed (Kurdistan). El projecte, impulsat per les associacions CIEMEN i Creart, compta amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).
La conversa entre CIEMEN, Creart i el Can Castells Centre d’Art, Processos artístics, gènere i drets humans que inaugurarà l’exposició, establirà un espai de diàleg i reflexió sobre com els processos artístics poden generar i millorar deteminades intervencions psicosocials. Per assistir-hi, cal reservar plaça en aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/exposicio-xwebun-sigues-qui-vols-ser-processos-artistics-genere-i-drets-humans

Cartell exposició Xwebun
Desplaça cap amunt