Un centenar de joves participen a la VII Mostra de Cinema i Convivència 2022

6 centres educatius de secundària participen enguany a #LaMostra22 amb 13 clips audiovisuals.

Sota el títol EMERGÈNCIA CLIMÀTICA: UNA CRISI HUMANA, els nois i noies dels diferents centres educatius de la ciutat han realitzat un primer taller de sensibilització sobre el tema, que s’ha treballat al voltant de 4 eixos relacionats amb el canvi climàtic: Biodiversitat i alimentació, Migracions forçoses, Pobresa i desigualtat i Salut. Posteriorment, l’alumnat ha fet una segona sessió de formació a l’aula per conèixer d’aprop les diferents eines i recursos audiovisuals necessaris per a crear una peça de vídeo on el guió i les idees a mostrar sorgeixen de la seva pròpia reflexió i debat.

El resultat de tot aquest treball es podrà veure el proper divendres 27 de maig a Cal Ninyo, els nois i noies dels diferents centres participants – IES Rubió i Ors, IES Joan Bardina, IES Sant Josep, Col·legi Pedagogium Cos, Fes-te Jove Centre Oberts Salesians i esplai Eixida- podran veure els 13 vídeos elaborats per l’edició d’enguany. Després es podran consultar tots els vídeos al canal Youtube de l’Ajuntament de Sant Boi.

La VII Mostra de Cinema i Convivència s’emmarca en el pla d’activitats de la Xarxa d’Educadors i Alumnes per la convivència i el Pla Municipal d’Educació i Formació per a la Solidaritat. Durant tot el procés de treball, l’educador audiovisual Dídac Roger, de Kineina Audiovisuals, acompanya l’alumnat i posteriorment  acaba de perfilar el muntatge de les peces.

Desplaça cap amunt