Una delegació de Benguerir visita Sant Boi en el marc del projecte EqualMED

Dijous 19 de maig una petita delegació marroquina de Benguerir visitava Sant Boi en el marc del projecte EqualMED – Integració de la igualtat de gènere en les polítiques públiques locals- , una iniciativa pilot en la qual estan participant l’Ajuntament de Sant Boi i el de Benguerir. Concretament, la delegació estava formada per la vicepresidenta de Benguerir, Mounia El Farnani, l’expresident de la instància d’igualtat, Abdeljalil Maarouf, i Zakia Mrini i Amina Fannane, presidenta i directora d’IMADEL – Institut Marroquí pel Desenvolupament Local- acompanyades per Lali Carrillo, de l’Oficina de Cooperació de Diputació de Barcelona.

A primera hora de la tarda es va fer una recepció institucional a la Sala de Juntes, on també hi van assistir tècnics, tècniques, regidors i regidores dels àmbits de Cooperació, Igualtat de gènere i Participació Ciutadana, tots implicats en el projecte.

Posteriorment es va fer una sessió interna de treball entre les persones d’ambdós municipis per establir properes accions del projecte EqualMED, centrat en la incorporació de la perspectiva de gènere en els diferents àmbits de la política municipal.

Durant la mateixa setmana, algunes tècniques i regidores de Cooperació i d’Igualtat de gènere de l’Ajuntament de Sant Boi van assistir a la Trobada d’intercanvi d’experiències d’integració de l’enfocament de gènere en politiques públiques locals Marroc-Barcelona i al Taller d’intercanvi entre electes marroquines i catalanes,  activitats celebrades a Barcelona el 17 de maig.

Per a més informació sobre el projecte EqualMED visiteu la seva pàgina web: https://www.diba.cat/es/web/ri/equalmed

Desplaça cap amunt