Un any més la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans arriba a Sant Boi a través del teatre

El passat dia 10 de desembre es commemorava el Dia Internacional dels DDHH, dia en què l’Assemblea General de les Nacions Unides va adoptar, el 1948, la Declaració Universal dels Drets Humans. Enguany la commemoració s’ha basat en el lema “Dignitat, llibertat i justícia per a tothom” , i s’ha fet sota la crida a l’acció #StandUp4HumanRights.

Sant Boi, com a ciutat membre de la xarxa de Ciutats Defensores dels Drets Humans, i en coherència
amb la campanya promoguda des de l’Assemblea general de les Nacions Unides, referma el seu compromís d’acció cap a un major coneixement de la universalitat de la Declaració Universal dels Drets Humans i de l’activisme associat a aquesta.

Per això, i com cada any, l’acte principal d’aquesta commemoració es fa en l’àmbit escolar. Un any més, el teatre és el mitjà que acosta la reflexió a 350 alumnes de 6 escoles de primària de la ciutat, que s’han reunit avui a Can Massallera per gaudir de l’obra “La Frontera Inesperada”, de la cia. Dolçamar.

 

Desplaça cap amunt