Notícies

Ensenyament Solidari inaugura el Centre politècnic de formació professional Catalunya-San Miguelito a San Miguelito, Nicaragua

El 3 d’agost l’alcaldessa de San Miguelito, el viceministre d’Educació de Nicaragua i el president d’Ensenyament Solidari van inaugurar a San Miguelito (Departament de Río San Juan, Nicaragua) el Centre politècnic Catalunya -San Miguelito, una escola de formació ocupacional que es va començar a construir fa dos anys, amb el suport de l’Ajuntament. Aquest centre

Llegir Més >>

Mercat d’intercanvi

Estan obertes les inscripcions al Mercat d’intercanvi que tindrà lloc el diumenge 3 d’otubre en el marc del Barrejant, al carrer Antonio Machado. Informa-te’n i apunta’t a: http://www.santboi.cat:8080/PaginesW.nsf/Web/Planes/A7CFE0B84A33E466C125779A003B9587?OpenDocument&Clau=mercati&Idioma=ca Mercat d’intercanvi -> Pdf

Llegir Més >>

Puertas

Organitzada per la Plataforma 2015 i més, formada per quinze ONG que defensen una globalització alternativa i esperançadora. Una gran exposició sobre les causes de la pobresa mitjançant un recorregut er quatre móns: el món “feliç”, el món real, els falsos remeis i el món possible. Del 19 d’Octubre al 30 de Novembre de 2009.

Llegir Més >>

Tu també pots

Espectacle de Tri-nas Pallasses a partir del conte d’Anna Llauradò. El pitroig és un ocell petit, petit però que ens pot ajudar a descobrir com fer a que el món sigui cada dia millor.

Llegir Més >>

Enlairem la pau

Les escoles enlairaran globus amb coloms de paper que portaran escrits sobre la pau. Organitza: Ensenyament Solidari.

Llegir Més >>

Les escoles pintem la pau

Pintura efímera. Les escoles pintaran coloms al terra amb guixos de colors, amb la paraula Pau escrita en diferents idiomes. Organitza: Enseyament Solidari.

Llegir Més >>

Lariba

Raps cubans, elegáncia brasilera, hip hop, ragga, timba i jazz. Lletres en castellà, portuguès, anglès o italià. Una barreja que sorprèn pel seu so que arriba i es queda… Components: Simone Santos: Veus Rob Hacaturyan: Veus i percussió Alcides Toirac: Veus i baix Juan Carlos Abreu: Bateria Ernesto Cortazar: Guitarra Amik Guerra: Trompeta Carlos Irarragorri:

Llegir Més >>

Què és la pau?

Espectacle de foc “Què és la pau?” a càrrec dels Diables de Casablanca. La pau és l’estat perfecte de l’home entre ell mateix i els altres o és el temps que passa entre guerres? Una vegada més els Diables de Casablanca volen ser els ulls critics de la societat i transmetre’ls amb les seves eines:

Llegir Més >>
Desplaça cap amunt