Les entitats de cooperació i solidaritat signen els convenis per al nou període de subvencions

Can Massallera va acollir dimecres passat, 9 de maig, la signatura de diversos compromisos entre l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i les entitats que treballen a la ciutat. Entre altres, el consistori va signar els convenis d’atorgament de subvencions per a projectes de cooperació.

Les subvencions finançaran els projectes de 8 entitats vinculades a Sant Boi que treballen en països del Sud global. Són iniciatives de l’Associació d’Amistat San Miguelito – Sant Boi, DESOS Opció Solidària, la Fundació Kassumay per a Tothom, la Fundació Josep Comaposada – Sindicalistes Solidaris, la Fundació Privada Pau i Solidaritat, la Fundación Vicente Ferrer, el Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa i VOLS – Voluntariat Solidari.

La convocatòria de l’àrea de cooperació i solidaritat d’enguany ha estat marcada per una novetat: un període d’execució dels projectes bianual. A més, l’Ajuntament i el Fons Català de Cooperació per al Desenvolupament, encarregats d’avaluar les propostes, han valorat positivament tots els projectes que havien demanat finançament. L’import total concedit ha estat de 108.000 euros. Per conèixer amb detall cadascun dels projectes finançats, pot consultar-se el darrer número del butlletí Solidària.

Desplaça cap amunt